26 november 2008

shenna

dagliga inlägg

shenna! =D
jag skriver inte så mycke längre som ni kanske märker(?) för jag har aldrig tid,ork elr lust. tänker nog lägga ner helt!
nu skriver jag enbart för att jag har grymt tråkigt. sitter hemma hos min älskling SÅKLART , han är inte hemma. han drog och tränade direkt efter skolan, så jag ska väl lägga mig och kolla på en film tror jag, har massa bra här på datan nu :)
tror faktiskt att det blir mysteriet på greveholm idag, elr så blir det svensson svennson (a)
men mysteriet på greveholm var längesen och är ju en av favoriterna så blir nog den =)
är så jäävla trött idag var helt död imorse, så igentligen är det en väldigt dum idé att lägga sig och kolla film, för jag vet hur det alltid blir när jag ska kolla på film efter skolan, jag somnar alltid :O brukar somna när filmen inte ens har börjat, alltså under reklamen:P haha!
det är så skönt att sova på dagarna, men då kan man ju inte sova på nätterna, kanske somnar då runt 2,3 och ska upp 6 , 7 inte konstigt att man är trött :P så då är det bättre att gå och lägga sig runt 10 kanske :) fast ikväll är det ju min tv-kväll som jag brukar kalla onsdagar =) det är först efterlyst och sen insider, som jag kommer på nu, men det brukar alltid vara något mer program jag vill se på onsdagar:P men det väntar sig och se =)
kanske skriver något mer någon dag snart, ju mer kommentarer, dessto fler inlägg får ni ;)

till min älskling =)<3


PUSS IDA!