höhö, har vart en liten knasig dag idag faktiskt, det började först med att jag och älsklingen bestämmde oss för att vara vakna hela natten:P vi går och lägger oss runt 4,5,6 på morgnarna och vaknar runt 6 på kvällarna, vilket jag inte tkr är speciellt roligt. jag vill få ut mer av dagen. och jag kommer verkligen inte upp tidigare på dagarna, jag har försökt men det gåår inte när man går och lägger sig den tiden! så då tänkte jag att ända sättet att vända tillbaka dygnet är alltså att vara uppe hela natten, o så var vi det =D! och vi klara det. imorse runt halv 10, så gick vi ner och åt frukost, när vi hade ätit klart så tog vi lilla vovven och gick ut med henne:), oh, herreguuuuud så kallt det var:O gick fan typ inte ens att andas;O. helt sjukt kallt! det var verkligen för kallt tkr jag (a)
runt 2, så bestämmde vi oss för att lägga oss och kolla på film. vilket var vääärdelöst gjort! självklart så somnade jag "/, somnade typ runt tre och vaknade halv åtta elr ngt (a) men det var väldigt skönt med sömn! älsklingen somnade också och sover fortfarnade:P
när jag vaknade så var jag hungrig, och  jääätte sugen på mcdonalds glass med varm chokladsås, så jag ringde min snälla mamma och frågade om vi kunde åka och köpa mcdonalds, först ville hon inte, men sen sa hon att hon skulle höra av sig senare, och några minuter efter skickade hon sms och sa att hon skulle hämta linn (min syrra) halv nio och att vi ska ta det då:) och jag har ändrat mig, jag vill ha mat därifrån och kanske strunta i glass:P?
får se vad det blir, men mat blir det iallafall=D

har inget mer roligt att skriva så det får nog räcka :))

dudududududu' r.m<3

PUSS IDA